Kom til SaunaGus og hør Tour de France-historier

Kom til SaunaGus og hør Tour de France-historier

Den 1. juli starter Tour de France i Danmark. En unik begivenhed, der også medfører en lang række sidebegivenheder. En af disse er muligheden for at komme til Tour de France Saunagus på Scandic CPH Strandpark på Amager i København.  Det kan du den 6. juli fra kl. 19:00 til 20:30.

Cykelbogsforfatter Kenneth Møller Kristensen fortæller historier fra Tour’en og fra hans bøger og Marianne Søndergaard er Gusmester og står for damp, dufte og håndklædesving.

Saunagus er en unik sauna oplevelse, der er en blanding af aromaterapi, varme, nydelse, meditation og socialt samvær. Gusmesteren guider dig igennem hver session og med sit håndklæde, vand og forskellige blandinger af æteriske olier, sørger de for at give dig en unik oplevelse. I dette tilfælde får du ovenikøbet gode historier og tilført en viden om verdens største cykelløb.

Kenneth Møller Kristensen har blandt andet skrevet bogen De Danske Tour de Helte, men også seks andre cykelbøger, som alle kan købes via CyclingWorldshop.dk, og det er med udgangspunkt i disse bøger, at han fortæller historier ved Tour de France Gus på Hotel Scandic CPH Strandpark.

Konceptet, Tour de France Sauna Gus er udviklet på badeanstalten Helgoland på Amager Strand, hvor Marianne Søndergaard også er blevet uddannet som GusMester.

Du kan købe billet til oplevelsen på dette link.

Share