Roskilde festival ikke filmet af Tour de France

Roskilde festival ikke filmet af Tour de France

Samtidig med at 2. etape af Tour de France lørdag blev indledt i Roskilde foregik en af verdens mest berømte musikfestivaller få hundrede meter væk. Festivalen blev dog ikke vist på helikopterbillederne fra løbet. Dette har vakt undring mange steder.

Nu skriver Ekstra Bladet, at det skyldtes en teknisk fejl på TV-helikopteren. Det fortæller pressechefen for Tour-starten i Danmark, Simon Kærup til avisen.

Roskilde Festivallens kommunikationschef Mads Mikkelsen har skrevet i en mail til Ekstra Bladet, at de er ærgerlige over ikke at have fået omtalen i forbindelse med det franske etapeløbs besøg i Roskilde.

Husk at du kan blive klogere på Tour de France med bogen De danske Tour de France-Helte.

Share