Bogen Min Vej er personlig og interessant

Bogen Min Vej er personlig og interessant

Den 21. juni udkom Min Vej, fortalt af Michael Mørkøv til Carsten Ritter. CyclingWorld.dk har haft lejlighed til at læse bogen.

Michael Mørkøv er en rigtig cykelrytter og Min Vej er en rigtig cykelbog. Altså en bog, hvor man kommer virkelig kommer tæt på cykelsporten og i øvrigt på Mørkøvs imponerende karriere. Og man gør det på en meget personlig måde.

Læserne får virkelig et dybdegående indtryk af den komplette og velovervejet cykelrytter, men også menneske, som Michael Mørkøv er. Man kommer helt tæt på og ned i alle detaljer. Ned i interessante detaljer om de mange spurter som Mørkøv har kørt for verdens bedste sprintere, og ned i de overvejelser, der er taget både i cykelløbene, men også generelt i Mørkøvs karriere.
Læserne får et nærmest komplet indtryk i hvad det vil sige at være professionel cykelrytter. Et indtryk af at det er hårdt arbejde og at det kræver så meget andet end at køre hurtigt på cykel, at skabe sig en karriere som cykelrytter. Og så får læserne et indblik i hvordan det er at forsøget at skabe sig en familie ved siden af cykelkarrieren.

Min Vej skal man læse som cykelfan. Der er rigtig meget interessant at hente.

Der er i bogen rigtig mange detaljer om enkelte cykelløb, og der skal du være ægte cykelfan for at synes det er interessant. Men er du det, så må du ikke springe Min Vej over.

Bogen er udkommet på forlaget Turbine, er på 344 sider, og det er ekstra interessant med de afsluttende kapitler, hvor en række personer fra cykelsporten giver deres syn på Michael Mørkøv

Prisen er vejledende kr. 299,-

Husk at du kan få rigtig mange cykelbøger i www.cyclingworldshop.dk.

Share