Tennisbog er som et eventyr

Tennisbog er som et eventyr

Den 21. juni udkom “Da Frederik vandt Wimbledon – Et tenniseventyr” på forlaget Momenta. JuicyNet.dk har haft lejlighed til at læse bogen.

Det var et eventyr, da Frederik Løchte Nielsen i 2012 vandt dobbelt turneringen ved Wimbledon. Og det er som et eventyr at læse bogen om sejren. Man bliver som læser taget med i en forunderlig historie om en tennisvagabond, der pludselig er en af hovedpersoneren i verdens største tennisturnering. Man forundres og fascineres i forfatteren Anders Haahr Rasmussens velskrevet fortælling.

Det er generelt super spændende at læse om den udvikling som Frederik Løchte har gennemgået som mennesker og specielt om de tanker han har om sit eget liv og hvordan han har valgt at lever det. Faktisk meget lærerigt, hvis man er nysgerrig på at kunne leve sig liv på en anderledes måde end på den måde de fleste gør det.

“Da Frederik vandt Wimbledon – Et tenniseventyr” er på 140 sider, ret let at læse og koster kr. 249,- i anbefalet udsalgspris. En sjov feature i bogen er at illustrationerne i bogen understreger oplevelsen af Wimbledon-sejren som et eventyr. Så hvis du kan lide eventyr, så skal du læse “Da Frederik vandt Wimbledon – Et tenniseventyr”.

Share