Coldplay kommer til Danmark i 2023

Coldplay kommer til Danmark i 2023

Morgenen efter at have afsluttet deres triumferende seks udsolgte aftener på Londons Wembley Stadium, har Coldplay offentliggjort yderligere europæiske stadionshows til deres Music Of The Spheres World Tour i sommeren 2023. Datoerne inkluderer turnéens første besøg i Portugal, Spanien, Italien, Schweiz, Danmark, Sverige og Holland, sammen med britiske shows i Manchester og Cardiff.

Siden bandets rekordstore turné begyndte i Costa Rica i marts 2022, er der blevet solgt mere end fire millioner billetter til koncerterne i Latinamerika, Nordamerika og Europa, som har modtaget flotte anmeldelser fra både fans og kritikere og senest ros for Wembley-koncerterne ovenfor, jf. ovenstående stjerner.

Touren er også blevet anerkendt for sine banebrydende bæredygtighedsinitiativer, som inkluderer et show drevet af 100% vedvarende energi næsten alle steder; verdens første batterisystem til brug på turné (lavet af 40 BMW elbilbatterier); elcykler og kinetiske dansegulve, der giver fans mulighed for at hjælpe med at drive showet; solpaneler og vindmøller på alle steder; et løfte om at reducere tur-emissioner med 50%; opfordringer til at få fans til at rejse med grøn transport; og et træ plantet for hver solgt billet. Mere information på sustainability.coldplay.com.

De nye turnédatoer blev teaset i bandets nye video til Humankind (taget fra deres nummer ét album, Music Of The Spheres), som havde premiere i sidste uge. Til begejstring for bandets globale fanskare med falkeblikke antydede videoen også, at yderligere shows blev annonceret i Sydøstasien og Nordamerika.

Billetter til de nye europæiske shows sættes til salg kl. 10.00 lokal tid torsdag den 25. august. Alle detaljer kan ses på coldplay.com/tour.

Share