Sves S på Hotel Cecil den 3. marts

Sves S på Hotel Cecil den 3. marts

Danske Svea S har på kort tid erobret radiofladerne med uimodståelige hits som ‘Langt Imellem’ og ‘Lukker Øjnene’. Til marts rammer hun Hotel Cecil i København sammen med band og sit tryllebindende og personlige popunivers.

På trods af hendes kun 20 år er Svea S en af popmusikkens allerstørste nye sangstemmer. Hun har på sit store radiohit Langt Imellem vist Danmark, at hun besidder et ualmindeligt stort sangtalent. Hendes evne til at formidle en skarp popmelodi, hele vejen fra en uhørt dyb klang, igennem et powerful fuldregister og op til en sart, men nærværende, falset, har forbløffet mange kommentarspor.

I familiens hus i Rørvig har hun sammen med sin tvillingesøster sunget og spillet med deres far siden hun var helt lille. Musikken var ikke kun familiehygge, men også en måde at kommunikere på i forhold til hvordan hun havde det. Gennem sine tekster kunne Svea S fortælle hvad hun følte, med en vis underholdende distance.

“Forfra handler om at have ønsket om at kunne starte forfra i en relation, hvis man har dummet sig eller omvendt. Hvor man bare vil viske tavlen ren og starte forfra og være gode sammen, som man ved man kan, i stedet for at skænderier og småproblemer ødelægger det”, siger hun. Med en gennemgående guitar, en tung bas, og Svea S’ imponerende, sprøde vokal, er det umuligt ikke at vibe med.

Billetsalget i gang via ticketmaster.dk / https://pdh.dk/tour/sveas/

Share