Blink-182 er tilbage, og kommer til Royal Arena 12. september på deres ‘2023 Tour’

Blink-182 er tilbage, og kommer til Royal Arena 12. september på deres ‘2023 Tour’

Blink-182 vender tilbage med massiv global turné og ny musik genforener Mark, Tom og Travis for første gang i næsten 10 år.

Special guests på touren er Turnstile i Nordamerika, Rise Against i Australien, The Story So Far i Europa og Wallows i Latinamerika.

Ny single “Edging” udkommer på fredag den 14. oktober.
Det officielle billetsalg starter mandag den 17. oktober kl. 10.00

Den multi-platinsælgende og prisvindende gruppe blink-182 har offentliggjort deres største turné nogensinde, en kolossal global tour med Mark Hoppus, Tom DeLonge og Travis Barker, der genforenes for første gang i næsten 10 år. Den verdensomspændende tour inkluderer deres første shows nogensinde i Latinamerika sammen med stop i Nordamerika, Europa, Australien og New Zealand fra marts 2023 til februar 2024.

Bandet udsender også deres nye single “Edging” fredag den 14. oktober, hvilket markerer første gang i et årti, at Mark, Tom og Travis har været i studiet sammen.

Turnéannonceringen byder også på flere festivaloptrædener i Latinamerika og USA, inklusive Lollapalooza sammen med co-headlinerne Billie Eilish og Drake, den nye Adjacent Music Festival med Paramore og 2023-udgaven af When We Were Young med Green Day blandt andre.

Om blink-182:

Siden deres beskedne begyndelse for næsten tredive år siden, da de begyndte at spille i en garage i San Diego, har ‘blink-182’ solgt over halvtreds millioner albums verden over og rocket publikum fra Adelaide til Zürich efter at være blevet et af de definerende rockbands i deres generation. Ifølge The New York Times har “Intet punkband fra 1990’erne har været mere indflydelsesrigt end ‘blink-182’.” Mens ‘blink-182’ allerede har høstet mere end deres rimelige andel af platinplader og blockbuster-singler, ser de frem til deres 10. studiealbum. Med Delonge tilbage efter næsten et årti kan fans forvente den elektriske magi på scenen, som trioen har leveret gennem årene. Med deres nye album, der udkommer i 2023, er ‘blink-182’ begejstret for at gå deres fremtid i møde sammen.

Share