To relevante fodboldbøger fra Forlaget Memoris

To relevante fodboldbøger fra Forlaget Memoris

Forlaget Memoris hører til i København og udgiver romaner, biografier og sportsbøger med stærke, personlige fortællinger.

Op til fodbold VM er forlaget kommet med bøgerne Christian Eriksen – et fodboldeventyr og Mbappé – den lille fodboldprins.

Begge skrevet af Luca Caioli og Cyril Collot.

I bogen om Christian Eriksen kommer læserne helt tæt på den danske fodboldstjerner og specielt på begivenheden ved EM i Parken i 2021, hvor Eriksen faldt død om efter et hjertestop. Det er interessant og relevant for dig, der følger dansk fodbold at få hele historien om den fantastiske karriere som Christian Eriksen har.

Kylian Mbappé er udråbt til at være fodboldens nye store stjerne. Han forventes at overtage fodboldtronen. Det er super spændende at læse om den rejse Mbappé har været på fra fattige kår i en forstad i Paris. Læserne får et nuanceret portræt af de nye fodboldstjerne. Det er spændende læsning både for fodboldfans, men også for mange andre.

De vejledende priser for bøgerne er kr. 249,-

Share