Blæst annoncerer ekstrakoncert i Store VEGA lørdag 4. marts

Blæst annoncerer ekstrakoncert i Store VEGA lørdag 4. marts

Første koncert som oprindeligt skulle spilles i aften tirsdag d. 20 december, er for længst udsolgt, og senere flyttet til fredag 3. marts.


Blæst har på mange måder taget Danmark med storm i 2022 med hits ’Lad Mig Gå’, ’Sover Du Nu’, P3s Ugens Uundgåelige ’Ego’ og ej at forglemme kæmpehittet ’Juice’, som også modtog P3 Guld Lytterhittet. EP’en ’Stiv Kuling’ med samtlige netop nævnte hits blev udgivet i september og var længe et af de mest streamede værker i Danmark ligesom det er fremhævet på flere mediers lister over Årets Album.

Under årets Roskilde Festival slog bandet alle rekorder for de famøse warm-up days da op mod 20.000 gæster var trukket til den lille Rising Stage en tirsdag aften. Med besøg på stort set samtlige danske festivaler over sommeren samt en lang og næsten totalt udsolgt efterårstour, som lige inden tourstart måtte aflyses, har Blæst været allestedsnærværende i år.

Bandet udtaler i forbindelse med dagens koncertannoncering: “Vi glæder os ubeskriveligt meget til at komme ud og spille koncerter igen. Det bliver ventetiden værd, det lover vi!”
For nylig skrev Blæst på deres egne sociale medier følgende: ”Kære venner, vi har brugt de seneste par måneder på at få trukket vejret og har bearbejdet alle de vilde ting, der er sket for os det seneste år. Det har været det helt rigtige at gøre.Vi føler os endelig klar til snart at gøre det, vi elsker allermest. Nemlig at spille musik for jer”, og meldte sig på den måde tilbage.

Share