GIVĒON kommer til København

GIVĒON kommer til København

Efter at have optrådt med sit hitliste-toppende fuldlængde debutalbum ’Give Or Take’ på en række udsolgte amerikanske og europæiske datoer i efteråret, samt tændt op under publikum på Coachella og Wireless Festivalen, rammer den GRAMMY-nominerede og multiplatin-sælgende R&B-stjerne, GIVĒON, Europa til foråret på sin længeventede headline tour. Touren starter 2. maj i Manchester inden den ruller videre til Birmingham og London. Derefter videre til København, i Store VEGA 15. maj, inden den afsluttes i Stockholm 16. maj.

Billetsalget starter 9. februar kl. 10:00 på www.livenation.dk.

GIVĒONS debutalbum ’Give Or Take’ var en stor succes og gik #11 på Billboard 200 og #3 på Top R&B/ Hip-hop Albums Chart. New York Times kaldte projektet for et af de bedste albums I 2022, mens Rolling Stone havde det med på deres liste over “100 Best Albums of 2022”. Her roste de GIVĒON med ordene: “GIVĒON’s voice could make a nursery rhyme sound like an intimate ballad. On Give Or TakeGIVĒON uses his superpower to cut deeper than ever before, belting stingers as memorable as his one-in-a-million baritone. Albummet har genereret mere end en halv milliard streams og en platin-certificeret single i form af sangen ’For Tonight’.

Share