Armin van Buuren er hovednavn på dette års Magicbox

Armin van Buuren er hovednavn på dette års Magicbox

Fans af elektronisk musik har måtte holde vejret i spænding over, hvem der kommer til at pryde programmet på Tinderbox’ elektroniske scene Magicbox i 2023.

Hvert år trækker den spektakulære scene en perlerække af toneangivende DJs og producere fra både ind- og udland til Odense, og tusindvis af fans står klar til at opleve deres store helte og feste igennem under trækronerne i Tusindårsskoven.

I år bliver den hollandske stjerne Armin van Buuren et af de helt store trækplastre. Den GRAMMY-nominerede DJ og producer har været en af bannerførerne inden for EDM, hvor han blandt andet har spillet en stor rolle i udviklingen af trance-genren.

Han har været kåret til verdens bedste DJ hele fem gange, og cirka det dobbelte af Danmarks befolkningstal lytter hver måned til van Buurens musik på Spotify, hvor sange som ”Blah Blah Blah”, ”This Is What It Feels Like” og ”Great Spirit” i skrivende stund sammenlagt er streamet mere end 830 millioner gange.

Armin van Buurens succes er dog langt fra begrænset til streamingtal og udgivelseshistorik, for det er en uhyre erfaren live-artist, der til sommer vælter Tusindårsskoven. Han blev i 2013 den blot anden EDM-artist til at spille i New Yorks Madison Square Garden, og solgte året efter svimlende 500.000 billetter til sin ’Armin Only’ verdensturné.

Om dagens annoncering udtaler Tinderbox’ elektroniske booker, Peter Kjær:

”Armin van Buuren er den absolut mest ønskede artist til Magicbox. Vi fik ham endelig bekræftet i 2020, hvilket desværre blev spoleret af covid-19, men i 2023 passede det heldigvis ind i tour-planerne igen. Så nu kan vi langt om længe præsentere det største navn, der til dato har spillet på Magicbox, og det glæder vi os helt enormt til.”

Flere navne følger
De kommende dage skal fans af elektronisk musik holde et ekstra skarpt øje med Tinderbox’ officielle kanaler, hvor der løbende vil blive afsløret flere navne til det længeventede Magicbox-program.

Tinderbox finder endnu engang sted i Tusindårsskoven i Odense og løber af stablen fra den 22. til 24. juni 2023.

Programmet tæller allerede store navne som Red Hot Chili Peppers, Maroon 5, Black Eyed Peas, Lukas Graham, Dean Lewis, George Ezra, Tobias Rahim, Nik & Jay og Jada foruden nyere artister som RAYE, Pil, Cat Burns, Mimi Webb, Blæst og Icekiid.

Share