Post Malone kommer til Royal Arena til april

Post Malone kommer til Royal Arena til april

I dag annoncerede den GRAMMY-nominerede og 5x diamant-certificerede artist, Post Malone, den længe ventede europæiske del af sin ’Twelve Carat Tour’ sammen med special guest Rae Sremmurd. Touren, der er produceret af Live Nation, stopper 13 steder. Den starter i Oslo, inden den drager videre til Stockholm, København, Antwerpen, Zürich, Köln, London, Dublin, Glasgow, Birmingham, Manchester og afslutter i Amsterdam. Post bringer den gennemførte sceneproduktion med sig, som han også rullede ud på den Nordamerikanske del af touren, inkl. et vildt lysshow, pyro og scener i flere niveauer.

I København spiller han i Royla Arena den 26. april.

Sidste år drog Post Malone ud på en lang Nordamerikansk tour, hvor han besøgte 38 byer, for at fejre udgivelsen af sit anmelderroste fjerde album ’Twelve Carat Toothache’ (Mercury Records/ Republic Records). Her turnerede han rundt med hits som ‘Reputation’, ‘I Like You (A Happier Song)’ og ‘Cooped Up’ fra det nye album, såvel som fanfavoritterne ’Rockstar’, ’Congratulations’ og ’Better Now’. Hver sang havde en omhyggelig tilrettelæggelse som samtidigt vækker både de visuelle og auditive sanser gennem hvert unikke produktionselement.

Share