Roskilde Festival føjer Kendrick Lamar til årets program

Roskilde Festival føjer Kendrick Lamar til årets program

Den amerikanske superstjerne er et af 16 nye navne på årets Roskilde Festival, der i dag også kan offentliggøre Caroline Polachek, Weyes Blood og modtager af Kronprinsparrets Kulturelle Stjernedryspris Josefine Opsahl.

Roskilde Festival kan i dag løfte sløret for 16 nye navne til årets festivalprogram, inklusiv den indflydelsesrige amerikanske rapper Kendrick Lamar, der tidligere på måneden hentede karrierens 17. GRAMMY for årets bedste rapalbum med “Mr. Morale and the Big Steppers”.

Dagens offentliggørelse tæller blandt andre også Caroline Polachek, der for få uger siden udgav det anmelderroste album “Desire, I Want to Turn Into You”, samt Weyes Blood, Code Orange og afropoppens grandmother, Angélique Kidjo.

Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén, udtaler:“Denne offentliggørelse er rig på markante internationale stemmer, der på hver deres måde rækker ud efter mening, håb og forandring. Vores festival deler et særligt bånd med Kendrick Lamar og Angélique Kidjo, som strækker sig over årtier, og de leverer altid noget unikt til festivalen.”

Kendrick Lamar optrådte senest på Roskilde Festival i 2015 med en koncert på Orange Scene, og den indflydelsesrige rapper nåede også at være booket til Roskilde Festival i både 2020 og i 2021.

 Følgende 14 navne er tilføjet til Roskilde Festivals musikplakat:
 
Kendrick Lamar (US)
Angélique Kidjo (BJ)
Caroline Polachek (US)
Code Orange (US)
Weyes Blood (US)
Benny Jamz (DK)
Clarissa Connelly’s Canon (DK)
Derya Yildrim & Grup Simsek (TUR)
First Hate (DK)
Fulu Miziki (CD)
Indigo De Souza (US)
Nora Brown (US)
Phelimuncasi (ZA)

Share