Det eksperimenterende progressive metal band Elder kommer til Pumpehuset

Det eksperimenterende progressive metal band Elder kommer til Pumpehuset

Elder er et genre-udviklende rock band der blander psykedelisk heavy med progressive elementer i et stemningsfuldt lydbillede. De startede i en lille kystby i den nordøstlige stat Massachusetts i miden af 00’erne. Siden da har bandet genopfundet sig selv og deres lyd med hver af deres fem albumudgivelser og er nu vokset fra at være et af de mest solide navne på stoner/ doom-scenen til at blive en af de mest unikke stemmer i rock undergrunden.

Elder, der senest besøgte Dsanmark i 2022 på deres fælles tour sammen med Pallbearer, har senest været aktuelle med albummet ’Innate Passage’. Albummet blev til under pandemien, hvor bandet besluttede sig for at kanalisere de bizarre omstændigheder ned i musikken. Albummet viser bandets fortsat voksende musikalske repertoire og sans for at blive ved med at udforske nye lydbilleder.

Til oktober vender Elder tilbage til Pumpehuset, denne gang med deres egen headline-koncert.

Share