Blæst åbner Orange Scene 2023

Blæst åbner Orange Scene 2023

 Det bliver de danske popkometer fra Blæst, der får den fornemme opgave at åbne hovedscenen på sommerens Roskilde Festival. “Det er en drøm og noget af det største, man kan opnå. Det er helt uvirkeligt”, lyder det fra bandet.

 Roskilde Festival har udpeget navnet, der skal spille årets åbningskoncert på Orange Scene.

Valget er faldet på det danske popband Blæst, der hitter stort med charmerende popmelodier og hverdagsnær poesi.  Bandet er netop blevet offentliggjort i forbindelse med dagens præsentation af Roskilde Festivals samlede program. 

Blæst udtaler:  “Roskilde Festival ligger alle vores hjerter meget nær. At spille på Orange Scene er en drøm og noget af det største, man kan opnå som musiker i Danmark. Det er helt uvirkeligt, at vi får lov til det.”   “At stå på Nordeuropas største scene er et kæmpe ansvar og en utroligt stor opgave at blive betroet. Derfor er vi blevet nødt til at rykke vores liveshow to-tre gear op. Vi forbereder os og sigter efter at løfte den opgave og give publikum lidt mere, end hvad de måske kom efter.”  Når Blæst den 28. juni træder op på Roskilde Festivals hovedscene, sker det præcis et år efter bandets tilløbsstykke af en koncert på selv samme festival, hvor den mere beskedne Rising-scene blev blæst omkuld af bandet og tiltrak titusindvis af begejstrede fans og festivaldeltagere. 

Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén, udtaler: “Efter sidste års kæmpe forløsning med festival nummer 50 tager vi nu hul på et nyt kapitel. Årets program er sat sammen for at vise, at positiv forandring er mulig, hvilket gør Lizzo til det perfekte navn til at lukke sommerens festival på Orange Scene. Der løber en rød tråd fra hendes ultimative kærlighedsfest og ned igennem alle afkroge og nuancer i vores samlede program, der er i verdensklasse og som altid bryder med forventningerne.”

Share