Arbejdslegat til Prisma

Arbejdslegat til Prisma

Fremadstormende Prima, der består af søstrene Sirid og Frida Møl Kristensen, blev første modtagere af den nyindstiftet Nutidens Unge-pris og dermed et arbejdslegat på 50.000 kr. Prisen modtog Prisme af bandet tv-2 i forbindelse med den netop afviklet Spot-festival.

“Vi har været så heldige i tv-2, sammen med SPOT, at få lov til at pege på en ny fremadstormende kunstner, som kunne føre stafetten videre, når vi engang har aftjent vores spillepligt. Valget faldt på et nyt ungt band, Prisma. To moderne kvinder, der ved hvad de vil, og hvordan man udfører det i praksis. De har en indlysende og uimponeret energi, som vi nok mener at kunne genkende lidt af fra dengang, vi selv startede i tv-2”, fortæller frontmand Steffen Brandt.

“At modtage denne pris, og at få lov til at spille med på scenen i dag, er enormt givende og inspirerende for os. Vi har altid været draget af kontraster og man må sige at dette match har været virkelig spændende og givende at dykke ned i. Vi har elsket at få lov til at spille en af deres sange og at have dem med på vores sang. Vi vil aldrig glemme denne oplevelse. Kæmpe stort. Tusind tak til hele TV2, til SPOT Festival og til min søster, lyder det fra Prisma i en pressemeddelelse.

Share