Tinderbox klar til rekordår. Få gode råd her

Tinderbox klar til rekordår. Få gode råd her

Om bare to dage åbnes pladsen for Tinderbox 2023, og der tegner sig et par dage med masser af glade festivalgæster og ideelt festivalvejr. 

På torsdag den 22. juni er det endnu engang blevet tid til at fylde Tusindårsskoven i udkanten af Odense med musik, glade mennesker og god stemning. Der er plads til 50.000 og der er kun ganske få billetter tilbage. Så skynd dig, hvis du vil være med til årets største fest på Fyn.

Vejret bliver som i de sidste uger varmt, men ikke ulideligt, da vejrudsigten melder om en kombination af sol og overskyet, hvilket er ideelt festivalvejr. 

Et rekordstort antal frivillige står klar til at hjælpe med at skabe den bedste festivaloplevelse for de mange publikummer. Der vil eksempelvis blive sat ekstra frivillige på ved indgangen, når der åbnes for pladsen og ved andre peak hours, så alle dirigeres rundt til de rigtige køer. Derudover vil der løbende blive informeret på alle platforme, så gæsterne ved, hvornår der er mindst risiko for ventetid.

Her er otte gode råd til at få en fantastisk festival:

  • Kom i god tid når pladsen åbner og tjek, at du står i den rette kø. Spørg endelig en af de frivillige i området, hvis du er i tvivl. 
  • Hvis du ankommer på cykel, så giv den gerne et særligt kendetegn og tag et billede af stedet du har sat den, så du nemt kan finde den, når du skal hjemad. 
  • Husk at drikke rigeligt væske i varmen – og drik gerne lidt ekstra vand hjemmefra, så du er godt hydreret. 
  • Brug solcreme – men husk at det kun er tilladt at medbringe det på tube eller i en plastikbøtte
  • De fleste gerne vil spise og drikke mellem kl. 17.30 og 19.30. Men hvis du enten spiser før eller efter disse peakhours, så vil køerne garanteret være meget kortere. 
  • De fleste vil gerne spise og drikke det samme men udfordr dig selv og prøv noget nyt. Der er mere end 30 forskellige madboder på pladsen og mange forskellige barer. Og ikke alle har lige lange køer. 
  • Er der kø til toiletterne og mange mennesker før eller efter en koncert så bevæg dig lidt væk. Der hvor der er mange mennesker er der mest kø. Men der er mange toiletter på pladsen og ikke alle er fyldte hele tiden. 
  • Selv på de varmeste dage, kan det blive køligt om aftenen, så medbring gerne en trøje til de sene nattetimer.
Share