Tinderbox melder om rekordår

Tinderbox melder om rekordår

Ifølge arrangørerne blev  Tinderbox 23 slog rekorder med næsten 50.000 glade gæster på pladsen både torsdag, fredag og lørdag.

“Vi er overvældede, glade og taknemmelige for den enorme opbakning både fra publikum, frivillige og det lokale erhvervsliv”, siger udviklingschef Jacob Bartholin.

Der var gang i festen. Som fun fact viser en sammentælling, at samaritterne udleverede mere end 1400 panodiler!

Publikum tog fantastisk imod musikken og det hele kulminerende med et brag af en afslutningskoncert fra Benjamin Hav & familien.

Nikoline Skaarup fra Tinderbox’ booking team fremhæver to ting som overraskede hende:

”Jeg tror faktisk, at Maroon 5 tog r*ven på de fleste. Det overskud og den energi, de leverede deres mange hits med, var fantastisk at opleve og noget, man som festivalarrangør kun tør drømme om, når man inviterer et stort internationalt navn til et lille land som Danmark.” 

”Jeg synes også dansk hiphop sejrede på Tinderbox i år. Artigeardit og Lamin var et perfekt makkerpar på Blå Scene fredag, hvor også Gilli endnu engang slog en streg under sin status i det danske hiphoplandskab. Samtidigt var det nogle afsindigt veloplagte shows, vi fik fra ICEKIID og den genrebrydende artist D1ma på Teltscenen. Magicbox viste endnu gang, at den er et helt særligt dyr i det danske festivallandskab.”

Share