Den danske nostalgi-pop gruppe, Mona Moroni, annoncerer koncert i Lille VEGA d. 3. februar 2024

Den danske nostalgi-pop gruppe, Mona Moroni, annoncerer koncert i Lille VEGA d. 3. februar 2024

Tidligere på året annoncerede den danske nostalgi-pop gruppe, Mona Moroni, sin første headlinerkoncert på Ideal Bar i København d. 23. september, og ikke lang tid efter kunne gruppen melde udsolgt. I 2024 rykker gruppen op i Lille VEGA, hvor der inviteres til en koncert med nostalgipop, der favner og rammer bredt.

Gruppen udgav i 2020 singlen ‘Kun du’, men har først for alvor taget hul på deres musikalske rejse i 2023. Et år der allerede må siges at have været særdeles produktivt. For trods gruppen kun har udgivet to sange, har året allerede budt på VEGAs Udvalgte, Spot Festival, Bloom og New Note. Og til at slutte koncertåret af for dem, spiller de deres første headlinerkoncert på et udsolgt Ideal Bar d. 23. september. Koncerten blev udsolgt på blot to måneder, hvilket er over tre måneder før koncerten overhovedet finder sted, og derfor annonceres nu også den næste koncert i rækken nemlig Lille VEGA d. 3. februar 2024.

Koncerten på dette års Spot blev anmeldt på Gaffas hjemmeside med fire stjerner og en masse rosende vendinger om gruppens silkebløde univers – som føltes trygt og velkendt for publikum. ”Allerede fra koncertens begyndelse tappede publikum ind i energien eller stemningen, fordi det føltes trygt og virkede så velkendt.”, citat fra Gaffa.dk

Fredag d. 22. september er der ny musik fra gruppen, når de udgiver singlen ‘Opmærksomme øjne’, en sang som handler om at elske og observere et andet menneske, om tålmodighed, og om at se hinanden for alt hvad man er. Om et blik der piller alle overflader af, og nå helt ind til ens inderste.

Share