Britney Spears fortæller sin historie i ny bog

Britney Spears fortæller sin historie i ny bog

Tirsdag den 24. oktober udkommer en af de seneste årtiers største popikoner Britney Spears med en selvbiografi, hvor hun for første gang selv fortæller sin egen historie.

Bogen er, ifølge forlaget, en rørende fortælling om frihed, berømmelse, moderskab, overlevelse, tro og håb. 

I 2021 udpegede Time Magazine Britney Spears som en af verdens 100 mest indflydelsesrige personer.  Britney Spears har blandt andet brugt sin stemme til at støtte såvel LGBTQ+-fællesskabet som immigrantbørn.

41-årige Spears har i sin karriere solgt mere end 150 millioner albums og har modtaget et hav af priser. Efter at have være barnestjerne i en række TV-show. I 1999 udgave hun albummet ..Baby One More Time, der blev en enorm succes. Kort efter fulgte Oops!… I Did It Again. Hun har i alt udgivet ni studiealbums, været på en række Tours over det meste af verden og medvirket i flere Hollywood-film.

JuicyNet.dk vil omtale bogen tirsdag.

Share