Spears taler med svag stemme

Spears taler med svag stemme

Britney Spears blev i 2021, af Time Magazine, udpeget til en af verdens 100 mest indflydelsesrige personer. Der gjorde hun blandt andet, da hun er ekstremt eksponeret i medier over hele verden. Hun er godt stof, der giver mange klik online. En pengemaskine for medier. Men det er sjældent hun selv er kommet til ordet.

Den 24. oktober er hendes selvbiografi Mine egen stemme udkommet. Endelig kan Britney Spears få fortalt hele sin historie. JuicyNet.dk har haft mulighed for at læse den.

Af Kenneth Møller Kristensen

Det er sikkert ikke en overraskelse, Men der er ikke tale om at Min egen stemme er lyrik på højt niveau . Måske nærmest bare en opremsning af begivenheder i Spears liv.

Bogen er da et interessant indblik i en verden som få vel oplever. Hvor ensomt det kan være at være kendt at alle, hvad folk er i stand til at gøre for penge, og så er det vel også en ikke videre flatterende beskrivelse af en del af det amerikanske samfund. Det er da tankevækkende at læse om den skæbne som har overgået Spears, og hvad berømmelse og mange penge kan føre til.

Det er ikke en bog om musik. Eller ihverfald meget lidt. Men vidste du eksempelvis at Spears dagen før indspilningen havde forelsket sig i lyden på Soft Sells Tainted Love. Det ved du, når du har læst bogen.

Men ellers er der utroligt mange rigtigt kedelige kapitler, der ikke har meget relevans for andre end Spears og hendes nærmeste. Fortællingen er over hele 49 kapitler. Den er godt nok let at få læst, men også ekstremt langtrukken. Og så sidder denne læser tilbage med tanken om den amerikanske popstjerne maler et skønbillede af sine egne i Min egen stemme.

Min egen stemme må nøjes med to appelsiner fra JuicyNet.dk.

Min egen stemmer er på dansk udkommet på Politikens forlag. Den er oversat af Per Taagaard og Nikolaj Steen Møller og er på 270 sider.

Share