Karl William drager på Danmarksturné i 2024

Karl William drager på Danmarksturné i 2024

Karl William er en af de stærkeste stemmer i dansk popmusik, og han har aldrig været bange for at udforske nye forskellige genrer inden for popmusikken. Med en enorm trang til igen at skabe nye minder sammen med publikum, annonceres der nu en forårstour i 2024. 

I livesammenhænge er Karl William langt fra et ubeskrevet blad, og har af flere omgange høstet store roser for sine liveshows – allerede i 2014 debuterede han på Roskilde Festival.

I øjeblikket er han aktuel med singlen ’For Stort Til Èn’, som udkom d. 15. september. Sangen er et samarbejde med kollegaen August Høyen, og er en drømmende kærlighedssang. I skrivende stund er Karl Williams musik blevet streamet mere end 50.000.000 gange på Spotify.

I 2015 blev Karl William tildelt P3 talentprisen for sit stærke debutalbum ’Døende’, og året efter vandt han hovedprisen ved P3 Guld, nemlig P3 Prisen for albummet ’Placebo’. Karl Williams seneste album ’Ren’, der udkom i 2022, fik stor ros fra både fans og anmeldere. 

I 2024 er aarhusianske Karl William igen klar til at invitere publikum ind i hans omfavnende univers, når han besøger Danmarks fire største byer

Om koncerterne udtaler Karl William: ”Jeg har med garanti aldrig haft mere lyst til at spille live, end jeg har nu. Jeg kan mærke at trangen til at dele ud er større end nogensinde, og derfor bliver det en tour, der vil sidde fast i mine erindringer for altid. Alt føles nyt, og det er et tegn og en følelse, jeg har tænkt mig tage enormt seriøst. Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme ud og se jer allesammen!”

Tourplanen er som følger: 

17.05 SKRÅEN I NORDKRAFT. Aalborg

23.05 HOTEL CECIL. København K

25.05 LILLE SAL, MUSIKHUSET AARHUS. Aarhus

Share