Danske WhoMadeWho løfter sløret for kommende live verdensturné

Danske WhoMadeWho løfter sløret for kommende live verdensturné

Danske WhoMadeWho løfter sløret for kommende live verdensturné, som bringer dem til Forum Black Box i april 2024.

Turnéen får en ny scenekonstruktion, som er designet af det verdenskendte arkitektfirma Bjarke Ingels Group.

Danske WhoMadeWho annoncerer deres kommende live verdensturné, der sætter sejl den 11. november 2023 og slutter i Forum Black Box i København den 6. april 2024.

Ud over den signaturlyd, som har gjort WhoMadeWho til et anerkendt elektronisk live act verden over, vil trioen levere en koncertoplevelse med spritnyt scenedesign skabt i samarbejde med det verdenskendte danske arkitekturfirma Bjarke Ingels Group (BIG). De nye visuals vil blive bragt til live af samarbejdspartnerne flora&faunavisions, EyeMix Studios og Christopher Mulligan.

Det verdenskendte live act vender hjem
Siden WhoMadeWho startede for over et årti siden, har Tomas Høffding, Tomas Barfod og Jeppe Kjellberg været kendt for at skubbe til grænserne med deres elektroniske fusion af indie, disco og techno. Bandets live gigs har fået ry for at være helt særlige og bl.a. talt live-optrædener ved Abu Simbel-templet i Egypten i 2022 samt Coachella i 2023.

Kombineret med deres samarbejder med nogle af de største elektroniske navne har trioen cementeret sin position i industrien. En position, man har kunnet følge gennem syv studiealbums, der senest har bragt 2022-pladen ’UUUU’, som fik bred anmelderros for sin reflekterende og legesyge lyd.

Verdensturnéen starter 11. november 2023 i Istanbul og vil derudover tage bandet forbi bl.a. Paris, Berlin, New York City, Los Angeles og London såvel som hjembyen København.

“Vores nye sceneshow bliver det mest ambitiøse og gennemførte, vi nogensinde har lavet, og vi kan næsten ikke vente med at præsentere det for vores danske hjemmepublikum. Selvom vi har været verden rundt, er det efterhånden længe siden, vi har givet en headline-koncert i København. Derfor lover vi også at give en helt særlig aften i Forum til april,” siger WhoMadeWho.

Sceneshow designet med Bjarke Ingels Group
I samarbejde med BIG går WhoMadeWho efter at hæve barren for bandets nye live show. Samarbejdet opstod allerede til Burning Man-festivalen i 2018, hvor parterne mødte hinanden. Her udstillede BIG ’The Orb’ – en enorm, oppustelig spejlkugle, som svævede rundt over Black Rock Desert i Nevada.

”Vores design til WhoMadeWhos scene bygger videre på vores tidligere erfaringer med oppustelige kreationer som ’Skum’ og ’The Orb’. Med maksimal visuel effekt fungerer den oppustelige kugle som lærred for fængslende tredimensionelle videoprojektioner og hæver koncertoplevelsen til et nyt niveau,” siger Jakob Lange, Partner og Director of BIG Products hos Bjarke Ingels Group.

Share