Tidligere Radio24syv Podcast genopstår

Tidligere Radio24syv Podcast genopstår

Martin Kongstad  lavede på det hedengangne det meget populære Bearnaise er dyrenes konge . En podcast mest om mad, og anmeldelser af restauranter, men også om mennesker. Radio 24syv lukkede i 2019.

Nu genopstår Bearnaise er dyrenes konge med en ny sæson på mediet Heartbeat. 

Konceptet er stadig det samme. Martin Kongstad taler med række kendte, interessante danskere, og det hele er krydret med en anmeldelse af en ny restaurant. Nogle af dem, der kommer forbi i denne nye sæson, er Søren Gericke, Eva Ravnbøl og Rasmus Kofoed.

I første episode tager Martin Kongstad til sin anden hjemby, Rom, hvor han møder skulle Claes Bang, skuespiller og speakeren i den populære podcast. Her fortæller den verdenskendte skuespiller om sit nye liv og sine arbejdsmetoder. Afsnit to og tre er årskavalkader med et væld af gæster, som kårer årets bedste og værste retter.

”Jeg kan godt love, at det bliver en helt fremragende sæson. Vi kommer til at lære om italiensk etikette, hvordan man lærer at lave velsmagende vegetarmad og meget, meget mere. Det er dejligt at være tilbage,” fortæller Martin Kongstad.

Første episode udkommer på Heartbeats.dk og alle podcastplatforme den 27. december.

Share