Nu kommer der mere af populær DR-podcast

Nu kommer der mere af populær DR-podcast

Fra årsskiftet kommer der endnu mere af den populære DR-podcast Genstart, som nu både udkommer hver søndag og i alle ferier og med endnu en hovedvært. Genstart lancerer også serier, og de fortællende ambitioner bliver større. Samtidig får Genstarts søsterpodcast Tiden en skarpere aktualitetsprofil. 

Genstar’ har vist sig som en af de mest lyttede nyhedspodcasts, siden den gik i luften for snart fire år siden. Og her fra årsskiftet kommer der endnu mere Genstart’ 

“Det har fra starten været Genstarts formål at fortælle de største nyhedshistorier medrivende til lytterne, så de mærker, hvordan verden vedkommer dem. Det løfte udvider vi, så lytterne nu også får et nyt afsnit Genstart hver søndag og i alle ferierne”, siger Sofie Tholl, der er chef for podcasts i DR Nyheder. 

Derfor udvider Genstart redaktionen for at kunne udkomme endnu mere. Samtidig tilføjes endnu en hovedvært, Simon Stefanski, der var vært på nyhedspodcasten Tiden, indtil han gik på barsel i sommer. Simon Stefanski var med til at grundlægge Genstart og var tilrettelægger samt vikarvært de første to år. Sammen med Anna Ingrisch er han nu Genstarts stemme og ansigt udadtil, og de er hver især vært på omtrent tre udsendelser om ugen. 

Genstart og Tiden fra årsskiftet:

  • Genstart udkommer seks dage om ugen fremover – alle dage undtagen lørdag.
  • Genstart udkommer i alle ferier. 
  • Genstart får ny hovedvært Simon Stefanski, der sammen med Anna Ingrisch deler udsendelserne imellem sig. 
  • Genstart udkommer i samarbejde med DR Dokumentar i DR Nyheder med tre til fire serier om året, der udlægger de største historier i tiden under navnet Genstart dox.
  • Tiden varer fra årsskiftet 15 minutter og forholder sig endnu mere til den dag, den udkommer.
Share