Koncertkalender: Uge 2, 2024

Koncertkalender: Uge 2, 2024

2024 er ved at komme op i omdrejninger. Vi er inde i uge 2, der byder på nogle virkelig virkelig spændende koncertmuligheder.

Torsdag spiller engelske Casey Lowry på Lille Vega. Du kan opleve guitardrevet indiepop om kærlighedens op og nedture. Torsdag kan du på Urban 13 opleve popprojektet She’s the Moon. For dem der ikke kender Urban 13 er det et sted under Bispebuen, hvor der arbejdes for at lave et hyggeligt og naturligt samlingspunkt for alle.

Lørdag kan du på Urban 13 opleve Wantate, der er er en talentfuld R&B/soul-producer, sanger og sangskriver, mens talentfulde Lyla Haifa præsenterer et unikt, drømmende og melankolsk univers af kammerpop og shoegaze.

Det største navn du kan opleve i den kommende uge er svenske Lucky Lo, der spiller i Vega på lørdag. En kunstner med store hits på sit CV, og en garanti for en fest.

Se hele vores koncert i nedenstående. Skriv gerne til info@juicynet.dk med yderligere informationer.

june, 2024

Share