Popsmed Lucas Johannes udgiver ny kærlighedspopsang

Popsmed Lucas Johannes udgiver ny kærlighedspopsang

På fredag udgiver den fynske popsmed Lucas Johannes en catchy kærlighedspopsang, der med sin hverdagsrealistiske lyrik rammer direkte ind i de følelser, som de fleste unge mennesker døjer med. 

Sangen, Aldrig Ensom, er lavet i tæt samarbejde med producer og sangskriver Philip Pors Jepsen, og en håndfuld elever fra Danish Songwriting Academy.

Aldrig Ensom synger Lucas Johannes om kærligheden som et tveægget sværd, der både giver ham følelsen af endelig at høre til, men som til tider også kan gøre ham usikker på, hvor han står. Med sine hverdagsvendinger og underspillede ordspil rammer hans lyrik direkte ind i de følelser, som de fleste unge mennesker døjer med. 

“Idéen bag Aldrig Ensom er simpel”, synes jeg. “Det er tanken om at finde frem til, hvad lykken er hos én selv, og i mit tilfælde er det kærlighed. Tanken om aldrig at være ensom skal forstås således, at man fylder sit liv ud med ting, der fjerner ens ensomhed”, fortæller Lucas Johannes.

Lucas Johannes har tidligere bl.a. kunnet høres på P3 med sangen Far. Aldrig Ensom udkommer d. 12. januar 2024.

Senere på året udgiver Lucas Johannes et større værk, der præsenterer ham menneskeligt og musikalsk i en håndspillet og naturlig retning.

Share