Ny digtsamling fra prisvindende ung kunstner udkommer den 19. januar

Ny digtsamling fra prisvindende ung kunstner udkommer den 19. januar

Den 19. januar udkommer Sebastian Nathan med digtsamlingen Engle på gads forlag.

Engle er en digtsamling, der kredser om at få en psykiatrisk diagnose, gå i behandling og prøve at komme overens med sine symptomer. Engle kredser om at følelse af, at der er opstået en sprække mellem en selv og verden. At noget ikke er som det burde være.

Igennem lysende og lette digte – og en vinter der synes uendelig – føler vi jeg’et i digtsamlingen, gå til lægesamtaler, besøge sine venner og bevæge sig gennem byen, mens englene hele tiden er nærværende.

Sebastian Nathan er født den 1996. Han er uddannet fra Forfatterskolen, og debuterede i 2021 med digtsamlingen Honey Moon, der vandt Bodil og Jørgen Munch-Christensens Debutantpris. Engle er hans anden udgivelse.

Engle vil blive anmeldt her på JuicyNet.dk ved udgivelse.

Share