Ny sæson af Over Atlanten får premiere i februar

Ny sæson af Over Atlanten får premiere i februar

Den 1. februar indledes en ny sæson af Over Atlanten på Kanal 5 og discovery+. Programmet hvor seks kendte personer sættes sammen i en båd, der skal rejser over atlanten.

Om bord i den nye sæson er TV-vært Sarah Grünewald, Rosa Kildahl kendt fra bl.a. ’Den store bagedyst’ og ’Vild med dans’, musiker og rapper Branco, Youtuber Rasmus Brohave, skuespiller Jonathan Harboe og kok Nikolas Strangas.

Sammen med den rutinerede sejler Martin Kirketerp og kaptajn Jesper Bank går ruten i år, modsat de tidligere sæsoner, fra Caribien mod Portugals kyst. En rute, der meget sjældent bruges, da det uforudsigelige vejr kan give selv de mest erfarne sejlere kamp til stregen. Derfor møder vi i serien også en række spændte kendte i Københavns Lufthavn inden de sætter sig på flyveren til Guadeloupe, hvorfra de skal klargøre båden inden udsejling.

I de otte programmer kommer seerne tæt på de kendte og oplever, hvordan deres personlige mål for turen udfolder sig. Følelserne er uden på tøjet, når først de befinder sig på åbent hav, langt væk fra telefonsignal og familierne derhjemme. Turen kræver hårdt fælles arbejde, og med en storm ventende forude, bliver der for første gang i ’Over Atlanten’ taget beslutninger fra kaptajnen, der bestemt ikke falder i alles smag. Et spørgsmål om sikkerhed bliver afgørende, som båden nærmer sig Portugal, og der må tages den endelige beslutning om, hvor turen må ende.

Share