Ny single fra Emil Lange og Område 69

Ny single fra Emil Lange og Område 69

2024 lægger umanerligt hårdt fra land med et forrykt godt samarbejde mellem kongen af de franske Alper aka Emil Lange og Ama’rs ny kronede stolthed, Område 69!

Fredag den 19. januar udkommer nemlig singlen ’Lange, Lange, Lange’ af netop Område 69 og Emil Lange.

Emil Lange er så småt på vej til Alperne, hvor han vanen tro skal spille skimasker og uldundertøjet af danskerne til afterski. Faktisk fejrer Lange noget så urundt, men smukt, som sit 11-års jubilæum i år, som DJ i de franske Alper, hvor han selvfølgelig er at finde i både uge 5 og 7. Nu tager han tilmed de ”varme” drenge i Område 69 under armen for at lægge klubberne ned med den nye fælles single.

Og faktisk blev mødet med den maskeklædte trio, der pt. storhitter på Spotify med ’Varm’, et lykketræf for den hårdtarbejdende og eftertragtede DJ. Emil Lange fortæller: “Jeg har ikke været mig selv den seneste tid. Har ikke haft lyst til at lave noget. Men nu har jeg det bedre. Jeg fandt pludseligt mig selv i en bil med Område 69, hvor vi lavede mit bedste nummer til dato. ’Lange, Lange, Lange’ kan det hele, og jeg glæder mig til at blæse den ud på klubberne – både herhjemme og i Alperne!”

Emil Lange har historisk set været mester i at kaste sig ud i nye musikalske samarbejder og teame op med vennerne aka Danmarks største stjerner. KIDD, Suspekt, Benal og Tobias Rahim er blandt de navne der har fået lidt ekstra shine på CV’et som feature hos Emil Lange og hits som ’Fuck Systemet’, ’10 år’, ’Langt Liv’, ’Fuck Dig’ og selvfølgelig ’Skiferie’ nærmer sig nu 25 millioner streams!

Share