Programmet for Vinterjazz 2024 er ude nu 

Programmet for Vinterjazz 2024 er ude nu 

Den trykte programavis for Vinterjazz 2024 udkommer i dag! Avisens 48 sider giver dig overblikket over alle koncerter fordelt på de mange spillesteder og arrangører landet rundt samt omtaler af en lang række højdepunkter 

Den landsdækkende musikfestival Vinterjazz runder i år sin 23. udgave. Festivalen har dermed siden 2001 været fast holdepunkt for et stort udsnit af landets mange spillesteder, der hvert år i februar får mulighed for at tyvstarte koncertsæsonen med internationale stjerner på turné, nye danske prisvindende projekter og koncerttemaer som Something Else, New Danish Jazz, Special Projects og Jazz for Kids.

Avisen kan du finde hos Politikens Boghal og Jazzcup, udvalgte biblioteker i hele landet samt på alle Vinterjazz-venues. Du kan også læse det trykte program for Vinterjazz 2024 her: i en digital version – og du finder selvfølgelig også programmet i den officielle app og på Jazz.dk.

Share