Tid til 23. udgave af vinterjazz

Tid til 23. udgave af vinterjazz

Så er det lige om lidt, fra 1. februar, at årets første store jazzfestival, Vinterjazz 2024, indtager 50 byer i hele landet med en stærk blanding af ny dansk jazz, særprojekter og internationale gæster, bl.a. Kurt Rosenwinkel, Tara Clerkin, Kinga Głyk og Alabaster dePlume – samt aktuelle DMA-vindere som Selvhenter, Marcela Lucatelli, Tigeroak, SVIN, Karmen Rõivassepp og Nana Rashid.

Allerede i første uge kan du opleve japanske Otomo Yoshihide, den spirituelle jazzbebuder Alabaster dePlume, den norske komponist Maja S. K. Ratkje & Nordic Affect, den amerikanske pianist Justin Kauflin, den islandske bassist Skúli Sverrisson og den svenske sangerinde Lisa Nilsson.

Der er allerede meldt udsolgt eller få billetter til en del koncerter.

Den 23. udgave af Vinterjazz finder sted fra 1.-25. februar på 170 spillesteder og arrangører i hele landet.

Koncerter & billetter: www.jazz.dk/koncerter
Officiel program-app: www.jazz.dk/app
Digital version af avisen: www.jazz.dk/vj24-program

Share