Badesøen Festival har annonceret nye artister

Badesøen Festival har annonceret nye artister

Lørdag den 3. august 2024 afholdes den syvende udgave af Badesøen Festival, der er lige dele musikfestival og udflugt i og rundt om Friluftsbadet Badesøen i Albertslund ved København.

Tirsdag har Badesøen Festival præsenteret tre af de fem navne, der kommer til at optræde på festivalens hovedscene: The Zawose Queens, JJ Paulo og Afskum.

Desuden tilføjes Culchie, Reveal Party og Pagenland til programmet, som allerede tæller Lucky Lo, Luenaas og Goss.

”Der vil blive lagt op til kæmpe dansefest i solen med JJ Paulo på hovedscenen. Derudover har vi også fornøjelsen at præsentere eksklusive internationale navne som The Zawose Queens (TZ) og Paganland (IR), der spiller deres første koncerter i landet. Endelig er der jo Afskum som med hans intense energiudladning gang på gang blæser os bagover. Vi er meget oppe at køre,” siger Badesøens musikchef Simone Perna.

Foreløbigt Line-up:
JJ Paulo
Afskum
The Zawose Queens (TZ)
Pagenland (IR) (Pop-up)
Culchie (IRL) (Pop-Up)
Reveal Party (Pop-up)
Lucky Lo +1
Goss (3-meter vippen) Luenaas (pop-up)
Badesøens Synkronsvømmere Badesøens Saxofonoptog

Friluftsbadet ligger kun 20 minutter fra Københavns Hovedbanegård og er en lille perle af et badeland – også kendt som Vestegnens Mallorca.

Til festivalen vil man, ud over at dase i poolen med børn, venner og familie, opleve et væld af spændende koncerter, anderledes koncertformater og masser af små overraskelser for både store og små. Badesøen Festival arrangeres af det lokale spillested Forbrændingen i samarbejde med Albertslund Kommune og Statens Kunstfond.

Share