Ny single fra Emil Lange: Jeg fucking elsker Jylland

Ny single fra Emil Lange: Jeg fucking elsker Jylland

Promillen fra den sidste afterski har knap nok sluppet sit tag i de netop hjemvendte danskere, der ovenpå en sikkert alt for dyr skiferie, heldigvis kan se frem mod foråret, der er over os som en ekstra lang happy hour på et provinsdiskotek! 

Og det er såmænd her vi møder Kongen af Alperne aka Emil Lange. Hjemvendt fra de våde franske pister, er han klar til at ramme klubberne på ”fastlandet” med kærlighedserklæringen, ’Jeg Elsker Jylland’, som Balken (Ude Af Kontrol) har produceret.

Emil Lange fortæller: ”Ovenpå mit 11. år som Alpernes foretrukne afterski DJ, er jeg er tilbage i Dannevang i fuldt flor – ligesom busserne fulde af unge, solbrændte mennesker. Og på forårets første dag får de min kærlighedssang til Jylland. Min gode ven Balken har produceret tracket, så det er klar til at få alle de jyske klubber, jeg skal ud og ramme i marts måned, til at gynge. Så næste gang du er på disko i Jylland, så kig over i hjørnet, der sidder helt sikkert to store flotte mænd uden trøjer på. Det er med alt sandsynlighed Balken og Emil Lange.”

Emil Lange elsker Jylland og Jylland elsker Emil Lange. Den populære og hårdtarbejdende DJ gæster intet mindre end 12 jyske klubber i marts måned og skruer op for hits som ’Fuck Systemet’, ’10 år’, ’Langt Liv’, ’Fuck Dig’ og seneste single ’Lange, Lange, Lange’ fra bagkataloget, der tæller features med KIDD, Suspekt, Benal, Område 69 og Tobias Rahim.

Hør den nye sang længere nede på denne side.

Share