Dr Packer gør sin debut i Danmark med et eksklusivt DJ-sæt på Rust Natklub!

Dr Packer gør sin debut i Danmark med et eksklusivt DJ-sæt på Rust Natklub!

Den legendariske DJ, Dr Packer, indtager scenen med sit spektakulære DJ-sæt på Rust Natklub i København den 16. august!

Dr Packer, aka DJ Greg Packer, har i mere end tre årtier været en pioner inden for elektronisk dansemusik i Perth. Med sine optrædener på Defected Records’ Glitterbox-events i både Ibiza, Kroatien og London, utallige DJ-priser, otte internationale turnéer og 22 års studieerfaring, må han siges at være en sand legende på scenen.

I 2013 begyndte Packer at eksperimentere med gamle soul-, funk- og disco-plader, og på blot få måneder toppede han hitlister som ’Juno Download’ og ’Beatport’, såvel som ’Traxsource’, hvor han i øjeblikket ligger nummer 1 med sit remix af 70’er klassikeren ”After Midnight”.

I mellemtiden har Packer været signet af flere anerkendte labels som ‘Z Records’, ‘Midnight Riot’, ‘Hot Digits’, ‘Masterworks Music’ og ‘Good For You Records’, og har remixet officielle sange fra legendariske kunstnere som Bootsy Collins, Jocelyn Brown, Chaka Khan, Joey Negro, Carl Cox og mange flere!

Med et imponerende CV og en unik evne til at omdanne klassikere til moderne hits, har Dr Packer etableret sig som en af de mest eftertragtede DJ’s og producere i branchen.

Nu kan han altså opleves på Rust Natklub den 16. august!

Om Rust Natklub:
Rust er en af Københavns mest ikoniske natklubber og et kulturelt samlingspunkt for musikelskere. Beliggende i hjertet af byen har Rust været vært for nogle af de mest mindeværdige livekoncerter og DJ-sæt gennem årene. Med sin unikke atmosfære og dedikation til kvalitetsmusik er Rust det ideelle sted at opleve Dr Packers første optræden i Danmark.

Share