Anna Scharling byder foråret velkommen med ”Morgenrøden”

Anna Scharling byder foråret velkommen med ”Morgenrøden”

Den Gaffa-roste danske musiker, Anna Scharling, skriver sange om hverdagens absurditeter i en nordisk fortolkning af den amerikanske folk-tradition. Nu er hun klar med sin sidste single fra det kommende dansksprogede album Langdistanceløber, der udkommer til april.

Sangen hedder ”Morgenrøden” og byder foråret velkommen med en hovedrengøring i både symbolsk og fysisk forstand. Lytteren træder ind i en poetiske duel mellem melankoli og nuets nærvær og forstår, at der er store følelser i spil.

Sangen starter eftertænksomt med kun guitar og vokal, før et symfonisk forårsmaleri folder sig ud og den fulde bandbesætning af trommer, percussion, elguitar, bas og basklarinet slutter sig til. ”Morgenrøden” inviterer lytteren til at opleve årstidens forfriskende kraft, der inspirerer til at omfavne forandring, finde skønhed i det gamle og opdage ro midt i den uundgåelige cyklus af tid og erindring.

”Morgenrøden” udkommer den 15. marts, og er sidste udspil fra albummet Langdistanceløber, der udgives 26. april. 

Share