Infernal er tilbage. Ny single

Infernal er tilbage. Ny single

27 år efter udgivelsen af deres ikoniske debutalbum, der gik over i dansk dance-musikhistorie, er de her stadig. I tidens lyd og tendenser, mere frie og større end nogensinde!

De har gjort deres egen ting siden 1997. Provokeret og skilt sig ud, ramt hitlisterne igen og igen og ikke mindst trådt kultureliten over tæerne med sækkepiber og potent eurodance. Men feinschmeckernes smagssnobberi er for længst prellet af på Paw & Lina.

Godt 30 år efter gennembruddet i den legendariske danske dance-æra, hvorfra de fleste andre navne er lykkeligt glemt, står Infernal her nemlig stadig. Fordi de gør – og altid har gjort – deres egen ting!

Og det gør de også på den nye single, Saw It All Coming – lyden af Infernal version 2.024!

”Vores musik har altid været et hjem til den kreative energi, der konstant kører rundt oppe i hovederne på os – et kompromisløst output af frie følelser, der bliver til sange og små drømme, der går i opfyldelse. Og for os, er ’Saw It All Coming’ faktisk som at finde hjem,” fortæller Lina Rafn, mens Paw Lagermann fortsætter: ”Den rummer en fornyet ro i festen og symboliserer samtidig en stor rød reset-knap for os. ’Saw It All Coming’ markerer en helt ny begyndelse selvom den paradoksalt nok er bygget op omkring vores egentlige musikalske DNA og gamle beat sample CD’er fra 90’erne.”

Saw It All Coming er første nye udspil siden ’HORMESIS’-albummet fra 2022 og singlen udkommer, som altid, på Infernals eget label, inf:rec.

Share