DRs OL-dækning bliver fra en tagterrasse i Montmartre

DRs OL-dækning bliver fra en tagterrasse i Montmartre

DR er med fra første sekund, når der til sommer holdes OL i Paris. En tagterrasse i Montmartre med udsigt til Eiffeltårnet, Sacré-Cœur og de parisiske tage bliver omdrejningspunkt for DR’s OL-dækning, hvor danske atleter og andre aktuelle gæster vil lægge vejen forbi.

Josefine Høgh, Tina Müller og Tobias Hansen bliver værterne på tv, der binder OL-dagene sammen fra studiet i Paris, fra tidlig morgen og til sen aften, når de sidste discipliner lukker OL-dagen.

Under OL vil P4 være fyldt med parisisk OL-radio, og det er også fra tagterrassen i Paris, at Louise Deruginsky og Thomas Loft om formiddagen vil sende OL-stemning direkte til lytterne. Resten af dagen tager P4’s kendte værter over fra Danmark, hvor P4-lytterne kan høre med, når der dagen igennem stilles om til reportere og kommentatorer i Paris. Samtidig sender DR’s nyhedspodcast ’Tyvstart’ fast syv dage om ugen med seneste nyt fra OL.

Anders Kern Boje, der er underdirektør i DR Nyheder med ansvar for DR Sporten, ser frem til sommerens store sportsbegivenheder i Paris. “OL og De Paralympiske Lege er noget helt særligt, og vi er glade for at sende et så stærkt hold afsted fra DR, som både er godt selskab, dygtige kommentatorer og indsigtsfulde eksperter. Vi glæder os til at følge de danske atleter, og vi håber selvfølgelig på mange danske toppræstationer og uforglemmelige øjeblikke. Derudover glæder jeg mig til, at vi kan brede journalistikken ud og komme med nye vinkler og medrivende historier fra sportens verden og samtidig bruge OL og PL, som et afsæt til at gøre seerne og lytterne klogere på værtsnationen Frankrig”, siger han.

Share