Ny single fra Guzo. Lyt her

Ny single fra Guzo. Lyt her

Foråret er over os med surf-guitar og en euforisk kærlighedserklæring af en single fra danske Guzo! Still er ude nu, mens den 27-årige hitmager også spiller support for Andreas Odbjerg i disse dage og desuden tæller ned til sit første headliner show på Hotel Cecil og Spot Festival til maj.

August Fogh, som er det borgerlige navn for Guzo, viser altså endnu engang nye sider af sit virke og musikalske output, der også tæller singler for toneangivende navne som Artigeardit, Lamin, Goss, Jada, Mø, Saint Clara og Phlake. Guzo opstod, da den 27-årige musiker isolerede sig selv i to måneder i en campingvogn på Anholt – langt fra storbyens larm og velkendte puls. Still følger op på den grunge-inspirerede debut, Radical, og R&B-alt-pop-singlen, Eat Sleep Repeat, som bl.a. har huseret på P3’s radiobølger i hele 2024.

Og de markante udspil har givet genlyd derude. Eat Sleep Repeat ramte NMF-listerne i hele norden og Guzo har spillet support for Jacob Bellens, mens selveste Andreas Odbjerg, i et interview med Soundvenue, fremhævede August Fogh som et af de største talenter lige nu. I disse dage har Odbjerg tilmed inviteret Guzo med som support på sin udsolgte ’Hele Molevitten Tour’.

Mon ikke der også bliver udsolgt, når Guzo går på scenen ved sin første headliner koncert 10. maj. Det sker på Hotel Cecil i København og i weekenden inden står han på SPOT Festival i Aarhus!

Still er produceret i samarbejde med Simon Kjær (Chinah) og udkommer i samarbejde med Stellar Trigger og The Orchard på GUZO’s eget label, big dog records.

Share