Nyt album fra projektet Fritid

Nyt album fra projektet Fritid

Projektet Fritid består af Emil Vammen fra de så succesfulde Zar Paulo og så Mads Morville. Fredag har de udgivet albummet Plads Til Hinanden.

“Det er et album der har været undervejs lige siden vi mødte hinanden i 2019. Siden dengang har vi arbejdet dér, hvor der var plads. Nogen gange i samme rum, andre gange over facetime. Fra de tidligste vokaler, som vi optog i en tæppehule i et hus i Langå, til de sidste masterjusteringer i et studie i Vanløse – hver arbejdsdag har også været en dag, hvor vi er blevet tættere som venner. Det har været super givende, nogengange besværligt og altid herre mega grineren Vi er SÅ stolte og glade for, at de her 9 sange findes i virkeligheden nu – fra i dag af er ‘Plads Til Hinanden’ jeres”, skriver bandet i en meddelelse.

Albummet kan høres på de fleste streamingtjenester.

Share