When Saints Go Machine annoncerer nye koncertdatoer

When Saints Go Machine annoncerer nye koncertdatoer

Den Københavnske trio, When Saints Go Machine, annoncerede tilbage i november, at de ville tage på Danmarksturné i 2024. Gruppens koncert i Store VEGA den 15. november er udsolgt mere end et halvt år inden koncerten. På grund af den store efterspørgsel annonceres der nu en ekstrakoncert i Store Vega. Derudover tilføjes der også koncerter i følgende byer: Køge, Grenaa, Skjern og Herning.

Gruppen udgav sidste år albummet Rosy, albummet blev anerkendt med en pris som ’Årets Danske Elektroniske Udgivelse’ i 2024 ved GAFFA-Prisen. Rosy byggede videre på gruppens etablerede lydbillede, som så dagens lys i 2011 med albummet Konkylie. Albummet Rosy fangede When Saints Go Machines signatur-energi og emotionalitet, og skabte det bandet kalder ”en simpel vej mellem lyden og følelserne i de lyriske billeder. Sidste år optrådte gruppen i et udsolgt Den Grå Hal i København.

Hvis man ikke kan vente til efteråret med at opleve trioen live, så kan man fange dem i løbet af sommeren, når de gæster Musik I Lejet, Tøjhuset Open Air og O Days Festival lørdag den 3. august – hvor de blandt andet deler scene med den franske house-duo, The Blaze. Fans kan derudover glæde sig til ny musik fra gruppen forud for turnéen.

Tourplan for When Saints Go Machine I 2024: 
Onsdag 30. oktober 2024, Aalborg, Drivhuset
Torsdag 31. oktober 2024, Odense, Magasinet
Fredag 1. november 2024, Kolding, Godset
Lørdag den 2. november 2024, Aarhus, Voxhall
Torsdag den 7. november 2024, Køge, Tapperiet
Fre den 8. november 2024, Grenaa, Pavillonen
Lørdag den 9. november 2024, Skjern, Remisen
Torsdag den 14. november 2024, København, Store VEGA
Fredag den 15. november 2024, København, Store VEGA
Lørdag den 16. november 2024, Herning, Fermaten

Share