Københavnsk indieduo debuterer med britpop-vibes. Lyt her

Københavnsk indieduo debuterer med britpop-vibes. Lyt her

Clean Out Louis er en københavnsk indieduo, bestående af Mingus Runge og Sylvester Zabello. På trods deres unge alder på blot 23 somre, har de to allerede markeret sig i den danske undergrund. Sylvester er guitarist i det alternative pop-act, Høker, som bl.a. har hittet som P3’s Uundgåelige med singlen, ’Ud Af Dig’, mens Mingus debuterede som trommeslager i Bo Madsen fra Mew’s anerkendte indie-børneorkester, Turbolens.

Nu debuterer de som Clean Out Louis med tricket Foreigner.

“Sangen indkapsler den angstprovokerende følelse af første skoledag, som vi alle kender. Et øjeblik, hvor man føler sig fremmedgjort for sig selv og sine omgivelser. Men for os repræsenterer ’Foreigner’ også en menneskelig frigørelse og forløsning,” fortæller Sylvester Zabelli.

Mingus Runge fortsætter:

”Jeg havde indspillet beatet, da jeg spillede det for Sylvester, og havde en klar forestilling om, hvor sangen var på vej hen. Men han begyndte at synge de her lange lyse toner ind over tracket, der skabte en helt anderledes vibe. De wobbly synthesizere og den funky reggae kom nærmest ud af det blå, og tilblivelsen af ’Foreigner’ repræsenterer på mange måder hvem vi er som kreative venner.”

I øvrigt er historien bag navnet Clean Out Louis, at Sylvester Zabello på sin første skoledag opdagede at han forældre havde holdt hans fornavn, Louis, hemmeligt for ham.

Foreigner er tilføjet til JuicyNets.dk Sportify-playliste med anbefalet tracks, som du kan se i siden af sitet og længere nede på denne nyhed.

Lyt i nedenstående:

Share