Norske stjerner fejrer Norges nationaldag i Tivoli

Norske stjerner fejrer Norges nationaldag i Tivoli

På fredag, den 17. maj, er der Nationaldag i Norge. En dag som nordmændene typisk enormt går meget op i – og det vil være en dag, hvor man kan opleve nordmænd i deres nationaldragter over hele landet. 

I år bliver festdagen i Tivoli endnu større, ihverfald i København Den Grammy-nominerede norske nationalskjald Thomas Dybdahl den 17. maj indtager Plænen til Fredagsrock sammen med den norske soulstjerne Beharie.

Desuden kan både danskere, nordmænd og Tivolis øvrige gæster også i løbet af dagen smage på en helt ny ret kreeret af den norske stjernekok Filip August Bendi, opleve en stor Tivoli-parade samt overvære en tale af den norske ambassadør og musik af norske Live Johansson.

Når entréen til Tivoli er betalt, er der fri adgang til at fejre Norges nationaldag og Fredagsrock-koncerten. 

Share