Danske Jessie Ka udgiver single om trøstespisning

Danske Jessie Ka udgiver single om trøstespisning

Aalborgensiske Jessie Ka udgiver fredag anden single fra sit kommende album, der udkommer senere i år. 

Tracket, ‘Ben & Jerry’ bunder i en personlig historie om at trøste sin lillebror efter kærestesorger med film og Ben & Jerry’s. En oplevelse, der fik Jessie Ka til at reflektere over det stereotype billede af trøstespisning, hvor ofte kvinder bliver fremstillet klichéfyldt i en sofa med nattøj på og en bøtte is foran TV’et, efter en mand har knust deres hjerte.  

Jessie Ka har for nylig spillet på SPOT og er fremhævet i GAFFA, som en artist, man skal holde øje med. Musikmediet havde også hendes seneste single med på listen over aprils bedste nye singler. Tidl. har Jessie Ka kunnet høres på bl.a. P3, P4 og ANR. 

Det kommende album er skabt i samarbejde med Christian Vium (Go Go Berlin, Mercedess, Lydmor) og Peter Kjædegaard (The Minds of 99, Peter Sommer, Aksglæde).

Share