Eurovision-repræsentant fra Belarus vender tilbage til Danmark

Eurovision-repræsentant fra Belarus vender tilbage til Danmark

Det Warszawa-baserede indiepop-fænomen NAVIBAND vender tilbage til København! Koncerten finder sted den 29. maj 2024 på Union på Nørre Allé i København.

NAVIBAND fra Belarus er et indiepop-band kendt for deres unikke lyd. Bandet blev grundlagt af vokalist og guitarist Artsiom samt singer-songwriter Ksienija Lukjanienka. Senere sluttede multiinstrumentalist Aliaksandr Tabolski sig til bandet, som har opnået international anerkendelse.

De repræsenterede Belarus ved Eurovision Song Contest 2017 i Kyiv med “Story Of My Life” og steg til berømmelse med deres belarusiske repertoire. Efter de politiske protester i 2020 blev NAVIBAND forbudt i Belarus og tvunget i eksil i Polen.

NAVIBAND blander indie, elektronisk og verdensmusik og udforsker kærlighed i alle dens former. Deres musik indeholder lyse stemmer, popmelodier og folkemotiver, der appellerer til fans af autentisk indie-musik fra Belarus. 

Share