Streamingtjenesten Max er nu live

Streamingtjenesten Max er nu live

Warner Bros. Discovery annoncerer i dag, at Max, den udvidede streamingtjeneste, officielt er live og tilgængelig i 20 lande i Norden, Den Iberiske Halvø samt Central- og Østeuropa. Landene inkluderer Andorra, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Finland, Ungarn, Kosovo, Moldova, Montenegro, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien og Sverige.

Max tilbyder abonnenterne flere underholdningsgenrer og dobbelt så meget indhold som tidligere var tilgængeligt på HBO Max. Lanceringen af Max markeres med premieren på den længe ventede HBO Original-dramaserie House of the Dragon sæson 2, som har premiere på Max i Europa den 17. juni. Titler, der kan streames nu, inkluderer Dune: Del 2 som har premiere i dag på Max, samt Warner Bros.-film som Barbie, Wonka, Joker og Harry Potter. Serier inkluderer HBO Originals som The Last of Us, The White Lotus, Euphoria, True Detective: Night Country og The Sympathizer samt Friends fra Warner Bros. Television. Derudover også populære serier fra Discovery herunder Jaget Vildt sæson 5, Ex On The Beach sæson 9, 90 Day Fiancé, Cake Boss, Gold Rush og Naked and Afraid.

Max kombinerer HBO Max’ indhold og Discoverys virkelige historier med sport i verdensklasse fra Eurosport. I alle markeder, hvor Max er tilgængelig, vil det være det eneste sted at livestreame hvert eneste øjeblik af de kommende Olympiske Lege Paris 2024, hvilket sikrer, at fans får fuld adgang til legene. Paris 2024 er inkluderet i alle abonnementer, så kunderne kan nyde fuld adgang til verdens største sportsbegivenhed.

Max er tilgængelig på førende enheder og platforme i hele Europa. Max lanceres også for første gang på Amazon Fire TV på tværs af europæiske markeder, hvor Max er tilgængelig. Max er på smart-tv (Samsung, LG og Android TV™), via streaming-enheder (Apple TV og Google Chromecast™), spillekonsoller (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One og Xbox Series X|S), mobil og tablets (iPhone, iPad, iPod touch og Android™) og online på Max.com. Max er også tilgængelig via udvalgte tv-distributionspartnere i hvert land.

Dagens lancering bygger på Warner Bros. Discovery’s succesfulde lanceringer af Max i USA, Latinamerika og Caribien. Den 11. juni vil Max være tilgængelig i Frankrig, Polen og Monaco. Den forbedrede HBO Max lanceres i Holland samme dag, og fra 1. juli i Belgien. Inden juli vil Max være tilgængelig i 25 lande i Europa og 65 lande og territorier verden over. Max ankommer til nøglelande i Sydøstasien senere i år.

Share