Ny single fra Alfie Templeman

Ny single fra Alfie Templeman

Den London-baserede musiker, producer og meget andet Alfie Templeman har netop udgivet singlen Just A Dance, der er en del af kommende album, Radiosoul, der udkommer nu på fredag, den 7. juni.

Sangen er skabt i samarbejde med den legendariske guitarist og producer, Nile Rodgers.

Just A Dance følger et albumforløb, der bl.a. har budt på en coverplacering på den officielle Spotify-playlist Our Generation, rotation på BBC Radio 1 og BBC Radio 2, dansk airplay på P3 og P4, anbefalinger i GAFFA, mm. Den nye plade har desuden allerede modtaget roser fra diverse internationale medier – herunder Dork og Classic Pop.

Radiosoul er det fjerde fra Alfie Templeman, der blot er 21 år. Han debuterede I 2018 med singlen Orange Juice og siden EP’en Like an Animal. Siden er kommet EP’erne Sunday Morning Cereal og Don’t Go Wasting Time, begge i 2019.

Share