Kendt tidligere cykelrytter planlagde selvmord

Kendt tidligere cykelrytter planlagde selvmord

Den 24. marts udkommer bogen “Engang var jeg Jesper Skibby”. Forfatteren Tommy Vorm går i bogen på jagt efter sandheden om den berømte cykelrytter fra 1990’erne. Venner, familie og tidligere cykelkollegaer fortæller om deres indtryk af Jesper Skibby, der var professionel cykelrytter fra 1986 til 2000 og blandt andet er den eneste dansker, der har vundet etaper i alle af verdens tre største etapeløb.

I bogen kan man blandt andet læse historien om at Jesper Skibby nytårsaften 2002 havde forberedt at begå selvmord. På dette tidspunkt boede Skibby i en lille lejlighed på Øresundsvej på Amager. Han havde indkøbt en flaske vodka og en masse piller. “Dagene op til nytårsaften havde jeg besluttet mig for, at nu var det nok”, fortæller Skibby i bogen.

Heldigvis gennemførte Jesper Skibby ikke selvmordet.

Du kan bestille “Engang var jeg Jesper Skibby”, via CyclingWorldshop.dk på dette link.

Share