Ny bog giver bud på lækker asiatisk mad

Ny bog giver bud på lækker asiatisk mad

Pippa Middlehurst tabte sit hjerte til det asiatiske køkken, da hendes morfar tog hende og hendes brødre med ud for at spise på en asiatisk restaurant i Manchester, da hun var barn. I kogebogen Dumplings og nudler deler hun ud af sine egne opskrifter, som hun har udviklet og forfinet gennem flere års nørderi med ingredienser.

Dumplings og nudler er spækket med opskrifter du får lyst til at lave igen og igen. Pippa Middlehurst udforsker de traditionelle måder at lave nogle af de bedste og mest elskede asiatiske klassikere. Med over 70 opskrifter og teknikker, trin-for-trin instruktioner og afsnit om videnskaben bag virkelig gode dumplings og nudler er bogen en nødvendig guide til den seriøse hjemmekok.

Hvad med en portion barbecuesvinekød bao? Eller wontons med chiliolie, miso ramen, aromatisk lamme biang biang eller dan dan mian? Uanset hvad din livret er, så vil de friske og skønne opskrifter i Dumplings og nudler helt sikkert tilfredsstille enhver sult.

Fakta om bogen:

Dumplings og nudler
– Bao, gyuzo, biang biang, ramen – og alt derimellem
Forfatter: Pippa Middlehurst
Oversætter: Anne Skov Thomsen
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740671070
Sidetal: 192
Vejl. pris: 299,95 kr.
Udgivelsesdato: 1. oktober 2021

Share