Ny bog med Hemmeligheden bag Italiens bedste hjemmelavede pasta

Ny bog med Hemmeligheden bag Italiens bedste hjemmelavede pasta

Lær at lave pasta som en rigtig italiensk nonna. I bogen Bedstemors pasta underviser ægte italienske bedstemødre i at lave verdens bedste og tidsløse pastaretter.  De har brugt et helt liv på at lave pasta, fordi de elsker at lave mad. ”Når du har de bedste ingredienser, så behøver du slet ikke bekymre dig om madlavningen. Ingredienserne gør alt arbejdet”, siger 85-årige Lucia.

På YouTube-kanalen ”Pasta Grannies” formidler Vicky Bennison og bedstemødrene alle deres tips og gode historier fra de italienske familiegryder. Omkring en million seere følger kanalen, så det ser ud til at Vicky Bennison har held til at fuldføre sin mission om at redde traditionerne for at dø ud. Og nu findes opskrifterne også på dansk i den gedigne kogebog Bedstemors pasta.

Opskrifterne kommer fra hele Italien, og inviterer alle helt ind i hjertet af de italienske hjem, mens man lærer at lave lækker italiensk mad. De forskellige typer pasta går lige fra pici, en type håndrullet spaghetti, som er meget simpel at lave, til lumachelledella duchesse, små, foldede kanelsmagende rør, der kræver både håndelag og udholdenhed. Men bogen er ikke bare et kompendium med pastaretter, det er en fortælling om ni fantastiske kvinders liv, der viser, at med den rette viden og lidt øvelse, så er det muligt for enhver at lave ægte, autentisk italiensk mad, som er både frisk og smuk.

Fakta om bogen: 

Titel: Bedstemors pasta – Hemmeligheden bag Italiens bedste hjemmelavede pasta
Forfatter: Vicky Bennison
Oversætter: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Forlag: Turbine
ISBN: 9788740672404
Sidetal: 258
Vejl. pris: 249,95 kr.
Udgivelsesdato: 1. oktober 2021

Share